Compositie opdracht


- Voor het componeren en opmaken van een melodie op een korte tekst (ca. twintig woorden) vraag ik een vergoeding van 50 euro. Wanneer de tekst langer is, is dat mogelijk meer. Dat kan ik bepalen als ik de tekst gezien heb. Een gedicht bijvoorbeeld met meerdere coupletten die op dezelfde melodie kan is natuurlijk anders dan een doorlopende tekst die geen herhalingen heeft. Ook loopt de ene tekst ritmisch makkelijker dan de andere.

- Met de compositie ontvang je een uniek werk, speciaal op jouw tekst toegeschreven en netjes opgemaakt in notenschrift.

- Tevens ontvang je een geluids (mp3) opname van de melodie.

- De bladmuziek en de mp3 wordt per mail toegestuurd.

- Het toevoegen van een begeleiding is vanzelfsprekend mogelijk. In overleg bepalen we dan wat je wensen zijn en wat de extra kosten dan zijn.

- Instrumentale composities zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld een compositie voor uw eigen instrument of voor een duet of trio.
De prijs van een dergelijke compositie is afhankelijk van een aantal factoren. Wat is de tijdsduur van de compositie, is het een snel of langzaam stuk? Voor hoeveel en welke instrumenten etc. Deze dingen kunnen we in overleg bespreken.